Voor ouders, verzorgers en professionals

Op het Groeiplein bewandelen we niet zomaar standaard de geijkte paden. We durven verder te kijken, zonder goed of fout. We kijken zonder stempels, vanuit de visie dat elk mens, elk kind en elke verzorger zichzelf mag zijn. Gewoon mogen zijn wie je bent én waar je bent. Mogen groeien en ontwikkelen in eigen tempo. En met plezier, humor en liefde onderzoeken, ontdekken en ervaren.

Laat ons aanbod je prikkelen in dingen die je nog niet kent, nog niet weet of nog niet kan bereiken. Voor jezelf, voor je kind én in contact met elkaar!

Ons aanbod biedt een breed scala aan kennis, handvatten, ervaren, spelen en leren. Samen met anderen stappen zetten en geraakt worden vanuit (h)erkenning. Voor hen die verder willen kijken en op zoek zijn naar een verfrissende blik op ouderschap en opgroeien.

PRI 2

WIE IS HET GROEIPLEIN?

Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij aanbieden?

Deze professionals bundelen hun expertises. Samen groeien in eigenheid.

Het Groeiplein heeft een gevarieerd aanbod voor ouders, verzorgers en professionals die houden van groei en ontwikkeling. Van inspirerend tot concreet, met humor én diepgang. Voor hen die verder willen kijken.

Het Groeiplein heeft een breed aanbod voor kinderen. Kinderen die willen groeien in wie ze zijn. Met aandacht, spelenderwijs en vol plezier!

VOOR OUDER EN KIND SAMEN

Bij het Groeiplein geloven we in de kracht van samen. Samen doen, samen leren, samen spelen én groeien! Kijk hier naar ons aanbod.

Neem contact met ons op

Groeiplein
Breitnerstraat 2F
5611 TV  Eindhoven
info@groeiplein.nl

Agenda

  • Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland