Christel Lubse

Kinder- en ontspanningscoach bij Kristal Kids

Christel Lubse

Hallo, ik ben Christel Lubse, moeder van twee mooie unieke puberdochters en kindercoach. Samen met mijn lieve vriend wonen we met veel plezier in Veldhoven (bij Eindhoven). Bijna 25 jaar heb ik vele kinderen kunnen en mogen laten schitteren en stralen als juf in het basisonderwijs. Nu is het tijd om mijn kwaliteiten en talenten op een andere manier en ander gebied in te zetten. Nog wel met kinderen en ouders, maar ook met jongeren en professionals. Niet als juf maar als kindercoach en trainer. Vandaar dat ik op 2 mei 2016 vanuit mijn eigen kracht mijn bedrijf Kristal-Kids heb opgericht. Met Kristal-Kids hoop ik veel kinderen, jongeren, ouders en professionals als kindercoach op mijn pad tegen te komen en ze te helpen weer in hun eigen kracht te komen.

 

 

Wie of wat is Groeiplein?

Het groeiplein is een inspirerende plek in Eindhoven waar ouders en kinderen terecht kunnen voor persoonlijke groei.
Samen groeien in eigenheid.

 

Voor ouders

Het Groeiplein heeft een gevarieerd aanbod voor ouders, opvoeders en professionals die houden van groei en ontwikkeling. Van inspirerend tot concreet, met humor én diepgang. Voor zij die verder willen kijken.

 

Voor kinderen

Het Groeiplein heeft een breed aanbod voor kinderen. Kinderen die willen groeien in wie ze zijn. Met aandacht, spelenderwijs en vol plezier!

 

Voor ouder en kind samen

Bij het Groeiplein geloven we in de kracht van samen. Samen doen, samen leren, samen spelen én groeien! Kijk hier naar ons aanbod.