Jessica Mortier

PRI-therapeut i.o. bij Praktijk Emotions

Jessica Mortier

Als een rimpeling in het water
Mijn wens voor de wereld is dat we meer vanuit liefde en compassie contact met elkaar en ons gezin kunnen maken. Hierdoor wordt de wereld steeds een stukje mooier. Mijn doel is om daar een kleine bijdrage aan te leveren. Ik geloof namelijk dat elke kleine stap grote positieve gevolgen kan hebben, zoals een rimpeling in het water.

Hoe liefdevol zou de wereld worden,
als iedereen een kleine stap zou zetten
als alle maskers af zouden gaan
als we durven te houden van onszelf

Een verborgen waakvlammetje is nu mijn bruisende passie
Ik heb een periode meegemaakt waarin ik somber en overspannen was. Ik dacht dan mijn leven altijd zo zwaar en somber zou blijven. Ik was er van overtuigd dat ik nooit meer zou werken of iets zou kunnen betekenen voor anderen en ik schaamde mij.

Een lieve vriendin zei: ‘ Als je echt in de diepte iets wilt doen met je bagage dan kan ik je van harte PRI aanbevelen.’ Dit is echt een keerpunt geweest. Ik zag hoe ik reageerde vanuit overlevingsmechanismen, ontstaan uit gebeurtenissen van toen. Ik leerde hoe ik als volwassene, in het nu, zelf keuzes kon maken en niet meer overgeleverd was aan een situatie of persoon. Toen ik besefte hoe ik dit kon gaan veranderen heeft me dat zoveel ‘lucht’ gegeven. Ik maakte weer contact met mijzelf en mijn omgeving en het is verrassend hoeveel mogelijkheden en kansen ik toen weer kon ervaren. In dat contact is een verborgen waakvlammetje opgelaaid tot een bruisende passie. Heerlijk!

In rust, zonder oordeel en eindeloze compassie
Ik vind het boeiend wat er werkelijk in mensen omgaat en wat hun verborgen waakvlammetje is. Wat zit er bij anderen, net als bij mij, kan uit bloeien tot een bruisende of vurige passie.

Zet je schaamte opzij en kom weer echt in contact met je mooie zelf. Dat gun ik je zo.
Ik nodig je uit…………bij mij………….in rust, zonder oordeel en eindeloze compassie.

 

Wie of wat is Groeiplein?

Het groeiplein is een inspirerende plek in Eindhoven waar ouders en kinderen terecht kunnen voor persoonlijke groei.
Samen groeien in eigenheid.

 

Voor ouders

Het Groeiplein heeft een gevarieerd aanbod voor ouders, opvoeders en professionals die houden van groei en ontwikkeling. Van inspirerend tot concreet, met humor én diepgang. Voor zij die verder willen kijken.

 

Voor kinderen

Het Groeiplein heeft een breed aanbod voor kinderen. Kinderen die willen groeien in wie ze zijn. Met aandacht, spelenderwijs en vol plezier!

 

Voor ouder en kind samen

Bij het Groeiplein geloven we in de kracht van samen. Samen doen, samen leren, samen spelen én groeien! Kijk hier naar ons aanbod.